.M.U.S.I.C.

marți, 9 martie 2010


"Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata,probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc ,insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
As da valoare lucrurilor,dar nu pentru ce valoreaza,ci pentru ceea ce semnifica.

As dormi mai putin,dar as visa mai mult,intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii,pierdem saizeci de secunde de lumina.As merge cand ceilalti se opresc,m-as trezi cand ceilalti dorm.As asculta cand ceilalti vorbesc si cat m-as bucura de o inghetata de ciocolata!

Daca Dumnezeu mi-ar face cadou o bucatica de viata,m-as imbraca foarte modest,m-as intinde la soare,lasand la vedere tuturor nu numai corpul,ci si sufletul meu.
Daca as avea inima,as grava ura mea peste gheata si as astepta pana soarele rasare.As uda cu lacrimile mele trandafirii,pentru a simti durerea spinilor si sarutul incarnat al petalelor...

Daca as avea o bucatica de viata...n-as lasa sa treaca o zi fara sa le spun oamenilor pe care ii iubesc,ca ii iubesc.As trai indragostita de dragoste.
Oamenilor le-as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc cand imbatranesc,nestiind ca imbatranesc cand nu se mai indragostesc.
Unui copil i-as da aripi,dar l-as lasa sa invete sa zboare singur.Pe batrani i-as invata ca moartea nu vine cu batranetea,ci cu uitarea.Atatea lucruri am invatat de la voi...oamenii.Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful muntelui insa fara sa bage de seama ca adevarata fericire rezida in felul de a-l escalada.Am invatat ca atunci cand un nou nascut strange cu pumnul lui micut,pentru prima oara,degetul parintelui,l-a acaparat pentru totdeauna.

Am invatat ca un om are dreptul sa se uite in jos la altul,doar atunci cand ar trebui sa il ajute sa se ridice.Sunt atatea lucruri pe care am putut sa le invat de la voi,dar nu cred ca mi-ar servi,deoarece cand voi fi bagat in interiorul acelei cutii ,inseamna ca in mod nefericit mor.

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti.Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind,te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau.Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa,ti-as da o imbratisare,un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe.Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta,as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit.Daca as stii ca acestea sunt ultimele minute in care te-as vedea,as spune "TE IUBESC" si nu mi-as asuma,in mod prostesc,gandul ca deja stii.
Intotdeauna exista ziua de maine si viata ne da de fiecare data oportunitatea pentru a face lucrurile mai bine ,dar daca cumva gresesc si ziua de azi e tot ce ne ramane ,mi-ar face placere sa-ti spun cat te iubesc,ca NICIODATA nu te voi uita.

Nimeni nu-si va aduce aminte de tine pentru gandurile tale secrete."

(Un geniu isi ia ramas bun-Ultima scrisoare-Gabriel Jose Garcia)

0 nimicuri:

Trimiteți un comentariu

ganduri