.M.U.S.I.C.

vineri, 15 iulie 2011

.Stelele Nu Sunt Departe.

Soarele puternic de afara trimitea cateva raze la fel de puternice prin geam.Nu o deranja,era obisnuita cu el:soare afara,soare in sufletul ei,soare in viata ei.Razele ii bateau direct in fata dar le acoperea cu cartea.De ceva timp vroia sa afle sfarsitul actiunii dar toate incercarile au fost in zadar.Citea aceleasi randuri de zeci de ori dar fara nici un rost,fara nici un inteles.Degeaba.Isi ridicase privirea si soarele ii dadea o tenta aurie fetei.Era in toiul zilei dar in mintea ei se facuse deja noapte.Vedea acum prima lui privire,zambetul ei sfios,primul cuvant,prima atingere.Isi aminti apoi de noptile tarzii in care i se facea somn la el in brate,de bancuta pe care isi povesteau fel de fel de intamplari,de imbratisarile lor lungi din fata scarii si de miile de saruturi .Ii placea la nebunie cand ii simtea zambetul in mijlocul unui sarut.
Puse cartea deoparte si inchise ochii. Se duse inapoi cu cateva nopti in urma si vedea doua trupuri goale acoperite de cerul cu miliarde de stele.Niciodata nu mai vazuse atat de multe stele.Ca si cum in acel moment cuvintele ar fi fost de prisos.Simtea ca daca va scoate un cuvant le va deranja si atunci se vor trezi dimineata sub un mormam de stele.Era uimita de sclipirea lor dar mai uimita era de el...
O stea cazatoare.Il privea si i se parea ca ochii lui i se transforma si ei in stele.Inima ei se transformase deja.
Nu mai are nici un rost sa spun ce dorinta si`a pus.Radia din trupul ei micut o lumina puternica si calda.Radia de fericire.
Deschise ochii si un zambet de copil inocent ii aparu pe fata.Un zambet adevarat,sincer,venit din suflet.De data asta chiar ii placea realitatea.Inainte traia si visa.Acum traieste si...traieste!!!! Traieste cu adevarat.
Soarele parea sa isi mai fi pierdut din intensitate.Se apropia seara.Luase din nou cartea,de aceasta data hotarata cu adevarat sa afle deznodamantul.Nu a durat cateva minute apoi se gandi:
"De fapt nici nu ma mai intereseaza viata personajului.Viata mea e mult mai interesanta si mai frumoasa."
Se gandi ca asta e doar datorita lui.Zambi din nou.Puse mana pe telefon.Ii era dor de vocea lui.

.Am atins o stea.

0 nimicuri:

Trimiteți un comentariu

ganduri